Nieuws | Touring Training Center

Nieuws

 • MUSTANG & co - 10 years - Tournai Expo - 26 & 27/05/2018

  Beste mustang fan en oldtimer liefhebber,

  Bij deze kondigen we met veel vreugde onze eerste Amerikaanse autobeurs aan voor het tienjarig bestaan van mustang and co.

  Deze autoshow zal doorgaan op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 en vindt plaats te Doornik Expo (www.tournai-expo.be – Rue du Follet 30, 7540 Doornik – België)

  Verheug u op een spetterend weekend rijk aan auto’s met 10.000 m² toegewijd aan prachtige wagens, dit alles in Amerikaanse sfeer met als extra een indoor Amerikaanse stadje.

  Lees meer
 • Drive Safely opleidingen

  Drive Safely Auto



  Wat te doen als je bruusk moet remmen of een hindernis moet ontwijken? Hoe hou je je wagen onder controle op een glad wegdek? Ontdek het antwoord op deze vragen en veel meer tijdens de Drive Safely Auto opleidingen van Touring!

  Informatie & inschrijving : https://www.touring.be/nl/training/trainingCar.asp

  Lees meer
 • TOURING RETRO DAY -16/06/2018

  Voor de derde maal organiseren we de Touring Retro Day. Dit evenement brengt liefhebbers van prachtige oldtimers samen. Dit jaar is het thema “Cars & Gastronomy”.

  Wanneer : 16/06/2018

  Waar : Domaine des Bouleaux - Rue des Carrières 79 te B-7181 Arquennes

  Geen oldtimer om deel te nemen aan onze rondrit, geen probleem ! Verschillende mogelijkheden worden voorgesteld om deel te nemen :

  Touring Retro Day (full package) : 142€/persoon

  Lees meer
 • OLDTIMER OPLEIDINGEN

  Onze oldtimer cyclussen herstarten op 23 september.

  Schrijf je snel in !

     

   

  Lees meer
 • Low Emission Zone - Bericht van de BFOV aan de oldtimer liefhebbers

  De BFOV wordt overspoeld met vragen betreffende de LEZ (LOW EMISSION ZONE) en begrijpt de ongerustheid van onze oldtimerliefhebbers. Na Antwerpen, zullen ook Gent, Mechelen, … en wie weet welke andere Vlaamse gemeente nog, een LEZ invoeren.

  Dit brengt uiteraard het oldtimertijdperk in gevaar, niet alleen onze hobby maar ook de economie die onze hobby met zich meebrengt.

  De BFOV ontvangt eerstdaags een advies van een advocatenkantoor en werkt aan een actieplan om de Vlaamse Regering ervan te overtuigen om de kaderwetgeving aan te passen waar er een duidelijke, uniforme en aanvaardbare oplossing wordt omschreven voor onze oldtimers.

  Lees meer
 • Onze facebook pagina TRAINERS TOURING

  Ontdek onze facebook pagina TRAINERS TOURING

  Foto's, activiteiten, promoties,.. worden gepubliceerd.

  Lees meer
 • In 2017 wordt SP 95 vervangen door E10

  Vanaf 1 januari 2017 schakelen de Belgische benzinestations van SP95 over op E10.

  1. Waarover gaat het? Je stelt je zeker een heleboel vragen over de nieuwe brandstof die in ons land op de markt gebracht is. Je weet dat de loodvrijebenzine 95, SP95, die nu beschikbaar is in de Belgische benzinestations 5% ethanol bevat (1e generatie biobrandstof). Hier de nieuwe generatie brandstof, SP95 – E10.

  Lees meer

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Opgelet, je kan het formulier pas verzenden wanneer alle velden zijn ingevuld en aangevinkt.

Blijf op de hoogte