Nieuws

 • Eindejaarssluiting

  Er is een permanentie voorzien tijdens deze periode.

  Het training center team wenst U prettige eindejaarsfeesten.

  Lees meer
 • TOURING & PROMOVE - Een uniek en sterk partnership !

  Dankzij dit partnership biedt Touring vanaf nu niet alleen opleidingen voor motorrijders aan. Ook automobilisten kunnen een rijvaardigheidstraining volgen in een voertuig met een Touring-stempel.

  Kom bij ons ontdekken waarom veilig rijden ook verrassend leuk kan zijn. Je leert hoe je moet reageren in moeilijke omstandigheden, maar je leert vooral hoe je deze risicosituaties kan voorkomen. Er zijn drie verschillende formules : Car Control (in groep of individueel) en Car Control Pro (voor gevorderden).

  Maar ook de motoropleidingen blijven uniek.

  Lees meer
 • TOURING RETRO DAY -16/06/2018

  De 3de editie van de Retro Day heeft als thema "Cars & Gastronomy". Op het menu, de traditionele rondrit voor oldtimer motoren en auto's. Opening van het domein rond 16h30 bij de aankomst van de deelnemers aan de rondrit. Activiteiten : receptie, uitzonderlijke odtimer voertuigen in het domein, life jazz muziek met enkele verrassingen, walking diner en dansparty geanimeerd door een life groep. We vragen aan alle deelnemers om verkleed te komen (1900 - 1990).

  Lees meer
 • OLDTIMER OPLEIDINGEN

  Onze oldtimer cyclussen herstarten op 23 september.

  Schrijf je snel in !

     

   

  Lees meer
 • Low Emission Zone - Bericht van de BFOV aan de oldtimer liefhebbers

  De BFOV wordt overspoeld met vragen betreffende de LEZ (LOW EMISSION ZONE) en begrijpt de ongerustheid van onze oldtimerliefhebbers. Na Antwerpen, zullen ook Gent, Mechelen, … en wie weet welke andere Vlaamse gemeente nog, een LEZ invoeren.

  Dit brengt uiteraard het oldtimertijdperk in gevaar, niet alleen onze hobby maar ook de economie die onze hobby met zich meebrengt.

  De BFOV ontvangt eerstdaags een advies van een advocatenkantoor en werkt aan een actieplan om de Vlaamse Regering ervan te overtuigen om de kaderwetgeving aan te passen waar er een duidelijke, uniforme en aanvaardbare oplossing wordt omschreven voor onze oldtimers.

  Lees meer
 • Onze facebook pagina TRAINERS TOURING

  Ontdek onze facebook pagina TRAINERS TOURING

  Foto's, activiteiten, promoties,.. worden gepubliceerd.

  Lees meer
 • In 2017 wordt SP 95 vervangen door E10

  Vanaf 1 januari 2017 schakelen de Belgische benzinestations van SP95 over op E10.

  1. Waarover gaat het? Je stelt je zeker een heleboel vragen over de nieuwe brandstof die in ons land op de markt gebracht is. Je weet dat de loodvrijebenzine 95, SP95, die nu beschikbaar is in de Belgische benzinestations 5% ethanol bevat (1e generatie biobrandstof). Hier de nieuwe generatie brandstof, SP95 – E10.

  Lees meer