TOURING RETRO DAY -16/06/2018

Voor de derde maal organiseren we de Touring Retro Day. Dit evenement brengt liefhebbers van prachtige oldtimers samen. Dit jaar is het thema “Cars & Gastronomy”.

Wanneer : 16/06/2018

Waar : Domaine des Bouleaux - Rue des Carrières 79 te B-7181 Arquennes

Geen oldtimer om deel te nemen aan onze rondrit, geen probleem ! Verschillende mogelijkheden worden voorgesteld om deel te nemen :

Touring Retro Day (full package) : 142€/persoon

  • De toeristische rondrit : ontbijt & briefing, rondrit met roadbook en gastronomisch buffet ‘smiddags omgeven door prachtige oldtimer voertuigen, welkom glaasje bij aankomst in het domein na de rondrit.
  • Gastronomisch walking diner in het Domaine des Bouleaux (aperitief, 4 gastronomische kramen met wijnen en soft drank naar believen.
  • Dance party met de NATO JAZZ COMBO. Champagne, wijn, bier & soft bar inbegrepen.

De toeristische rondrit : 57€/persoon 

  • ontbijt & briefing, rondrit met roadbook, gastronomisch buffet ‘s middags omgeven door prachtige oldtimer voertuigen, welkom glaasje bij aankomst in het domein na de rondrit 

Gastromisch walking diner in het Domaine des Bouleaux : 65€/persoon

  • Aperitief, 4 gastronomische kramen met wijnen en soft drank naar believen. We raden aan rond 16:00 aan te komen om de terugkomst van voertuigen van de rondrit bij te wonen - walking diner van 18 tot 20 uur

Musicale animatie : GRATIS

  • met de NATO JAZZ COMBO van 20 tot 22h00
  • Champagne bar, wijn, bier, soft bar : betalend 

In het domein en de zalen zullen er prachtige oldtimer voertuigen alsook kleine pedaal & motorauto’s, miniaturen en enkele stands aanwezig zijn en dit allemaal in een live jazz sfeer (ART JAZZ BAND).

We vragen aan alle deelnemers, voor zover het mogelijk is, om verkleed te komen (kledij tussen 1900 & 1990)om een Goodwood toontje te bieden aan het evenement.

Volledige informatie en inschrijvingen via : http://training.touring.be/nl/events

Facebook : Touring RETRO DAY 2018

Wees aanwezig en geniet van een uitzonderlijke dag!