TOURING & PROMOVE - Een uniek en sterk partnership !

Dankzij dit partnership biedt Touring vanaf nu niet alleen opleidingen voor motorrijders aan. Ook automobilisten kunnen een rijvaardigheidstraining volgen in een voertuig met een Touring-stempel.

Kom bij ons ontdekken waarom veilig rijden ook verrassend leuk kan zijn. Je leert hoe je moet reageren in moeilijke omstandigheden, maar je leert vooral hoe je deze risicosituaties kan voorkomen. Er zijn drie verschillende formules : Car Control (in groep of individueel) en Car Control Pro (voor gevorderden).

Maar ook de motoropleidingen blijven uniek.

De opleiding ‘Discovery’, die de voorbije drie jaar werd aangeboden in samenwerking met het team van Cap Moto, blijft bestaan. Tijdens deze trainingen kan iedereen die het wil (met of zonder rijbewijs) komen proeven van het plezier van het motorrijden. Een unieke gelegenheid om nadien te beslissen of je al dan niet je motor-rijbewijs wil behalen. Suzuki stapt mee in dit project en zal als partner enkele machines ter beschikking stellen.

Ook voor beginnende of de reeds meer ervaren motorrijders is de formule origineel. Geen opleiding met oefeningen die voor jou te makkelijk of te moeilijk zijn. Je hoeft ook geen ganse dag op te offeren om een kwalitatieve training te volgen. Wij bieden sessies van twee uur aan die je individueel kan volgen. Geen ongewenste pottenkijkers dus, tenzij je zelf beslist om enkele vrienden uit te nodigen. Je betaalt hiervoor 200 euro (btw inclusief). Voor deze prijs mag je maximum vijf vrienden meebrengen om ook de training te volgen. Na je inschrijving word je gecontacteerd door onze instructeur die zal luisteren naar jouw specifieke wensen en een programma op maat voor je zal uitwerken.

De planning kan je binnenkort terug vinden op onze website.

De opleidingen gaan door in Andenne en in Zolder.